Teambuilding in de Valkenburgse grotten!


 De grotten van Valkenburg bieden het mysterieuze decor voor een unieke teambuilding. Bij goed weer kunnen er ook opdrachten in de directe nabijheid buiten plaatsvinden maar ook bij slecht weer kan alles gewoon doorgaan.
Diverse uitdagende opdrachten zorgen ervoor dat het teamproces van uw gezelschap onder de loep komt te liggen. Ervaren trainers zorgen voor gedegen feedback. Fun en samenwerken staat voorop maar we schromen niet de groep een spiegel voor te houden waardoor er bewustwording ontstaat wat persoonlijk handelen doet met het teamproces.
Engels- of Duitstalig is geen enkel probleem. Gezien de aard van de opdrachten zijn al onze programma's door iedereen fysiek probleemloos te volbrengen.

Onze trainers zijn niet zomaar trainers. Door in de huid van een typetje te kruipen nemen ze u mee in een onvergetelijke beleving vol humor. Vanuit hun typetje kunnen ze echter ook heel gericht feedback geven. Soms confronterend maar altijd gericht op het succes en welzijn  van het team!

 

 

 

"Ik wil jou en je collega's ook nogmaals hartelijk danken. Het was een fantastisch avontuur, waar wij allen een geweldig gevoel aan hebben overgehouden. Heerlijk om te zien hoe jullie opgaan in je rol en met veel creativiteit en een scherpe blik iedereen in zijn/haar kracht weet te zetten en met een enorme lach op het gezicht de grot hebben doen verlaten. Knap werk. Succes met dit geweldige concept en mooie werk dat jullie verrichten. Ik zal jullie zeker aanraden in mijn netwerk."

Esther Scheffener

Directeur (COO) The Human Network

 

 


Teambuilding Valkenburg biedt diverse programma's aan die desgewenst geheel kunnen worden aangepast aan de vraag- of doelstelling van uw gezelschap.

De minimale groepsgrootte is 6 personen en doordat wij samenwerken met diverse collega's in de directe omgeving kunnen we met gemak gezelschappen tot 100 personen een fantastisch programma bieden.
Tevens kunnen wij in samenwerking met onze horecapartner "De Feestgrot" koffie vlaai, een lunch, een borrel of zelfs een afsluitend buffet voor u verzorgen.
Ook hebben wij de beschikking over diverse vergaderruimtes met alle voorzieningen.


Teambuilding en de WKR regeling!

Onze teambuilding activiteiten vallen onder de gerichte vrijstelling WKR en worden niet belast met extra loonheffing.
Dit geldt ook voor lunch/en of diner genuttigd in het kader van deze teamdag.
De door ons ontwikkelde teambuildingsactiviteiten zijn reeds geheel gericht op samenwerken, teamontwikkeling en intensief van aard. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om maatwerk te leveren. Het plezier en de spanning die in onze activiteit opgesloten zit, zorgen voor de positieve energie tijdens de dag zelf.

Het is dus voor u als opdrachtgever 100% aftrekbaar!
Klik hier voor meer informatie betreffende gerichte vrijstellingen WKR